Ingrediënten voor 4 personen:
Werkwijze:
Verwarm de oven voor op 180°c en was alle groenten.
Verwijder de groene stengels van de venkel, halveer ze en snijd ze in plakjes van ongeveer 0,5 cm. Snij ook de rode ui alvast.
Kook de venkel 5 minuten in licht gezouten water, giet af en spoel direct af met koud water.
Schil de sinaasappel en snij in dunne plakjes.
Schik de venkel, rode ui en sinaasappel in een ovenschaal die licht is ingesmeerd met de Markou olijfolie met Sinaasappel
Leg de zalmfilets erop en leg de Kalamonolijven er omheen.
Bestrooi met zwarte peper, zeezout en het verse kruid.
Besprenkel alles af met Markou Samos olijfolie met Sinaasappel en smeer het op de zalm uit.
Zet 20 minuten in de oven.
Werk af met een paar plukjes van het door jou gekozen kruid.
Dien het op en eet smakelijk!