Ingrediënten:
Werkwijze:
Verwarm de oven voor op 170 graden.
Meng in een middelgrote kom de bloem, het bakpoeder, het zout en zet het apart.
Voeg de suiker, 3 eieren, vanillesuiker en Griekse yoghurt toe in de keukenmachine en mix tot alles gemengd is.
Voeg de droge ingrediënten toe aan het mengsel van natte ingrediënten en meng goed.
Voeg dan de Markou Olijfolie toe en mix tot alles goed gemengd is.
Smeer of spuit de bakvorm (cakeblik of springvorm 20 cm) in met boter. Doe het mengsel in de bakvorm en zet het in de oven.
Snijd ondertussen de sinaasappel in partjes en tordeer ze een beetje.
Haal na 30 minuten de bakvorm uit de oven en laat hem ruim afkoelen.
Als de bakvorm is afgekoeld, haal dan de cake eruit en decoreer hem met de sinaasappelpartjes.
Snijd hem aan en geniet ervan!